Hulladéktelepkezelő tanfolyam

2018. június 02. - 2018. december 31.

Budapest

A 32 851 02 OKJ azonosító számú Hulladéktelepkezelő tanfolyam eredetileg meghirdetett részvételi díjából a júniustól tervezett tanfolyamunkra 10% kedvezményt adunk, sőt, azonos költségviselőtől érkező minden további jelentkező az eredetileg meghirdetett tanfolyami díjból 15% kedvezményt kap! Képzésünk alsó-középfokú szakképzettséget nyújt, ami megfelel a „legalább középfokú környezetvédelmi szakirányú végzettség” jogszabályi előírásnak (ld. részletesebben a csatolt tájékoztatóban). Jelentkezés a honlapról letölthető jelentkezési lap beküldésével, határidő: 2018. május 4.!

Június 2-tól tervezzük a képzés indítását, nyári szünetet tartunk augusztus végéig, és ez esetben még idén megszerezhető a bizonyítvány. (Az ütemtervet pontosan meg fogjuk adni, várhatóan minden szombaton lesz oktatás november végéig a jelzett időszakban, a hosszú ünnepeket kivéve, és további nyolc munkanapon telephelylátogatás lesz a program a gyakorlati ismeretek bővítése céljából.)

Az előzetes tudásmérés sikeres teljesítéséhez tudásfelfrissítő tréninget tartunk 2018. június 1-én (pénteken) 13.30 – 18.30 óra között, amelyre a csatolt tájékoztató szerint, a jelentkezési lap kitöltésével lehet csatlakozni. Ezt minden résztvevőnek ajánljuk, különösen azoknak, akik már régebben szereztek érettségi bizonyítványt, vagy azzal nem rendelkeznek. Jelentkezési határidő: 2018. május 4.!

A szakmai és vizsgakövetelmények alapján összeállított képzési programunk bevált, a tavalyi 20 fős csoport kimagasló 4,85-ös szakvizsga eredménnyel zárta tanulmányait, és az összesített elégedettségi érték az 1-10 skálán 9,85 lett. A tanfolyam során bizonyos tananyagegységekből a résztvevők felmentést kaphattak, mivel sikeresen vizsgáztak az előzetes tudásmérésen. Így a kontaktórák számát csökkenteni tudtuk.

Ez a képzettség megfelel a 439/2012. (XII. 29.) Kormányrendelet 7.§ m) pontban a hulladékgazdálkodási tevékenység engedélyezési feltételeként meghatározott „legalább középfokú környezetvédelmi szakirányú végzettség” kritériumnak, valamint a 2009. évi LXI. törvény 6.§ (1) bekezdés f) pontja által a fémkereskedelmi tevékenységet végző vállalkozások számára előírt feltételnek.

Tanfolyamunk erőssége, hogy oktatóink gyakorlati szakemberek, így azonnal hasznosítható tudást adnak át. Vezető oktatóink: Balika István, dr. Pozsonyi Katalin, dr. Hornyák Margit, Horváth Erika, Höflinger Norbert, Toronyi Zoltán.
Amint megvan a szükséges létszám, azonnal indítjuk a képzést: https://hosz.org/tanfolyamaink/okj-s-tanfolyamok

További tájékoztatás és jelentkezési lap található honlapunkon, vagy érdeklődni lehet Major Ágnes képzési vezetőnél: oktatas@hosz.org, +36 30 900 7323

Web: Módosult feltételek: HOSZ OKJ Hulladéktelepkezelő tanfolyam >>>

E-mail: oktatas@hosz.org

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés