Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán (2012.06.07.)
1 / 14

Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán

Cikkünk: Ökoexpedíció Futurobinál

Szerző: E-misszió Egyesület

A Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata június 6-tól az ország 9 nagyvárosában invitálja standjaihoz a lakosokat annak érdekében, hogy a tanácsadók segítségével felfedezhessék a környezettudatosabb életmódhoz szükséges megoldásokat, technológiákat és eljárásokat, melyeket kisebb-nagyobb erőfeszítéssel, de ők is alkalmazhatnak háztartásukban. Az Expedíciózz a háztartásban című rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet az fogyasztás csökkentésének szükségességére és növelje a megújuló energiák használatára vonatkozó ismereteket. Így például az öko-építészeti megoldásokról, a megújuló erőforrások alkalmazási lehetőségeiről, a megelőzést és víz takarékosságot szolgáló technikákról a hulladékminimalizálásról adnak tanácsokat, bemutatják a környezet és emberi egészséget kímélő szereket, vegyi anyagokat, melyeket érdemes a jövőben a tisztítás, tisztálkodás, barkácsolás során a háztartásunkban alkalmaznunk.

A második állomás Nyíregyházán volt június 7.-én, ahol a főszervező F. Nagy Zsuzsanna, a Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata elnöke, és a nyíregyházi E-Misszió Egyesület volt.

Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán
Kis képek
Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán Expedíciózz a háztartásban Nyíregyházán F. Nagy Zsuzsa nyilatkozik